Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τολμάς να.... πας διακοπές????

Το ότι η χώρα μας διανύει την χειρότερη ίσως περίοδό της , το ξέρεις? το ξέρεις!
Το τι είναι η Οικονομική Κρίση, το ξέρεις? το ξέρεις!
Το ότι οι διπλανοί σου δεν έχουν (ίσως) να φάνε, το ξέρεις? το ξέρεις!

Ε τότε βρε ρεμάλι.... ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ???????

Ενώ καθημερινά ακούμε για νέα μέτρα, οι απολύσεις πέφτουν βροχή...οι φόροι ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (μετά συγχωρήσεως) και εσύ πας διακοπές χρυσό μου? Τι? θα πας στο χωρίο? Χα! Άρα έχεις εξοχικό σπίτι ε? Ντροπή σου! Εδώ δεν έχουμε να φάμε, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και εσύ και δεύτερο σπίτι? Ποιος είσαι ρε φίλε? Ο Ωνάσης?!?

Αξιώνεις να μην κόψεις τις διακοπές σου, ούτε καν στο μισό (δεν φτάνει που πας δηλαδή) και μας πετάς στην μούρη ότι έχεις και εξοχικό?  θα πας διακοπές τσάμπα ε? Θα πας όμως... αυτό μετράει... Κουτσά στραβά, θα πας στο πατρικό σου στο χωριό (το εξοχικό που λέγαμε?) ή να ζητήσεις από τη Φωφώκα, τη διπλανή σου από το νηπιαγωγείο ντε? που είναι απο την χαλκιδική? να σε φιλοξενήσει και θα την βγάλεις ζάχαρη.... τι δείχνει αυτό???? … ότι δεν υπάρχει καμία κρίση και ότι "δόξα το Θεό, καλά περνάμε". 

Τι έχεις αρχίσει λοιπόν την κλάψα και λες και λες αφού… πας διακοπές (έστω και τζάμπα)? Η Τρόικα ρε αχάριστε, που σε αγaπάει και σε στηρίζει και τόοοοοοοσο πολύ σε βοηθάει, επιβάλει μια ήσυχη ζωή...μην σου πω ασκητική και όχι ΔΙΑΚΟΠΕΣ! πωπω! όσο μου το λες τόσο με συγχύζεις... Θα σου κόψουν τελείως το επίδομα (ναι και τα 200 ευρώ) για να στρώσεις χαρακτήρα..... Αχάριστε τεμπέλη Έλληνα!

Ο νέος καταδότης της οικονομικής κρίσης δεν κοιτάει αν έχεις ραδιόφωνο... αλλά αν θα πας διακοπές... και αν σε καταλάβει.... ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ! (να θυμηθώ να μην βάλω status στο facebook ότι πάω διακοπές στους γονείς μου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να δω τι θα πεις... :Ρ