Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Αγάπη Διαρκείας....

Το ότι μου αρέσει το ποδόσφαιρο το ξέρουν και οι πέτρες....το ότι είμαι ΠΑΟΚ το ξέρει και το απολιθωμένο δάσος...μην τα ξαναλέμε αυτά! (σημείωση: ΠΑΟΚάρα πάρε το διπλό σήμερα μέσα στο Όσλο...να χαρώ εγώ!)..Τι κάνει ένας καλός και σωστός οπαδός...φίλαθλος (ο χαρακτηρισμός δικός σας)? Παίρνει (εισητήρια) διαρκείας βρε κουτούτσικα!

Με την οικονομική κρίση φέτος, σιγά μην πας να πάρεις διαρκείας... και όμως... υπάρχουν κάποιοι τρελοί που παρά την κρίση στερούνται και παίρνουν διαρκείας...δεν είναι τυχαίο που ο ΠΑΟΚ έχει πάνω από τα διπλά διαρκείας (αυτή τη στιγμή) από ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΑΡΗ (αυτό έλειπε!)... Δεν ξέρω αν έχει πάει γήπεδο ποτέ, αν όχι να πάτε! Αλλά αποφάσισα (με έναυσμα κάτι σχετικό που διάβασα) τους τύπους των διαρκείας που υπάρχουν....

1) Ατομικό Διαρκείας
Ok, αυτό είναι το κλασικό διαρκείας που ξέρετε όλοι.. ανήκει σε ένα άτομο και αναφέρεται σε ένα άτομο! Κλασικά πράματα

2) Γυναικείο Διαρκείας
Το διαρκείας αυτό αναφέρεται στις θηλυκές υπάρξεις του γηπέδου! Είναι χρώματος ροζ ανεξαρτήτως ομάδας και δίνει ειδικά προνόμια στους κατόχους του!...Η κάτοχος αυτού του διαρκείας μπορεί να έχει στην τσάντα της λίμα, μανό και ασετόν για να φτιάχνει τα νύχια της καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα! Επίσης επιτρέπεται η χρήση λακ και σεσουάρ...Δώρο με κάθε διαρκείας ένα κραγιόν στα χρώματα της ομάδας!


3) Διαρκείας Κάγκελου
Το διαρκείας αυτό έχει το μικρότερο κόστος από όλα καθώς ο κάτοχος δεν δικαιούται θέσης! Αναφέρεται σε όλους αυτούς του ημίγυμνους φιλάθλους κρεμασμένους στα κάγκελα που κάνουν άσεμνες χειρονομίες στους απέναντι ανεξάρτητα ποια ομάδα υποστηρίζουν! (ναι βρίζεις και τα επίσημα της ομάδας σου άμα λάχει!)



4) Προπονητικό Διαρκείας
Το διαρκείας αυτό αναφέρεται στους Οπαδούς-Προπονητές και διατίθεται δωρεάν. Η εκάστοτε ΠΑΕ έχει προσωπικό που περιφέρεται στις κερκίδες ώστε να αναγνωρίσει τους δικαιούχους. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα... δερμάτινο jacket και οι φράσεις όπως "Βάλτον ρε! Βγάααααλτον!", "Κατέβασε τη μπάλα παικταρά μου!", "Άμυνα ρεεεεεε! Άμυνααααααααα!" Οι ΠΑΕ ως ένδειξη εκτίμησης στους οπαδούς αυτούς για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ομάδα τους παρέχει επίσης είσοδο στα αποδυτήρια και στο κέντρο τύπου.

5) Αγανακτισμένο Διαρκείας
Το διαρκείας αυτό είναι μια κοινωνική προσφορά των ΠΑΕ στους φιλάθλους τους και είχε σαν αφορμή το κίνημα των Αγανακτισμένων... καμία ΠΑΕ δεν μένει αδιάφορη στα σημεία των καιρών!  Σε αυτό το διαρκείας θα πληρώνει η ίδια ΠΑΕ τους οπαδούς για να τους συμβουλεύεται για όποια απόφαση παίρνει και να τους τιμήσει επειδή τα προηγούμενα χρόνια αγόρασαν οι ίδιοι διαρκείας. Σε κάθε ήττα της ομάδας θα του δίδεται και αποζημίωση!

6) "Πήδα τη Μάντρα" Διαρκείας
Το διαρκείας αυτό αναφέρεται σε περιορισμένο αριθμό φιλάθλων και έχει ισχύ για κάθε αγώνα. Είναι το εισιτήριο του κάθε ριψοκίνδυνου φίλαθλου που πηδάει τις μάντρες, τοίχους ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα με αντίτιμο ένα σπασμένο πόδι ανά πτώση. Συνίσταται σε ηλικίες άνω των 18 και σε άρτια εκπαιδευμένους φίλαθλους.

7) "Δυο-Δυο" Διαρκείας
Το διαρκείας αυτό αναφέρεται σε όλους τους φίλαθλους ελαφρών κυβικών με την δυνατότητα βέβαια να χωράνε μαζί μέσα από το τουρνικέ, ως σάρκαν μίαν! Αφορά και ομοφυλόφιλους.

8) Διαρκείας "Ρωμαίος"
Το διαρκείας αυτό αφορά ζευγάρια φιλάθλων, όχι απαραίτητα διαφορετικού φύλου και αφορά τις θέσεις γαλαρίας (τέρμα επάνω)! Με το διαρκείας αυτό ο ένας φίλαθλος εισέρχεται εις το γήπεδο και πετάει στον δεύτερο το διαρκείας σαν άλλη Ιουλιέτα για να μπορέσει να μπει και αυτός!

9) "Μεθυσμένο" Διαρκείας
το διαρκείας αυτό αναφέρεται σε όλους τους φίλαθλους που επιθυμούν να προσέλθουν στο γήπεδο υπό την επήρεια αλκοόλ (ίσως και άλλων ουσιών). Η τιμή του είναι διπλάσια από τα κανονικά και εμπεριέχει είσοδο με ποτό. Όταν αναφέρονται στις θύρες των επισήμων έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν δύο πανέρια χαρτάκια (από τις "λουλουδούδες" του γηπέδου) εντελώς δωρεάν!

10)  Rocky Διαρκείας
Το διαρκείας αυτό αναφέρεται στον καταπιεσμένο φίλαθλο που θέλει απλά να ξεδώσει! Με την είσοδο του στο γήπεδο του παρέχεται ένα χρηστικό kit που περιλαμβάνει φωτοβολίδες, αναπτήρες και μπουκάλια, το οποίο πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια του αγώνα! Η μη χρήση του kit επιφέρει πρόστιμο της τάξης των 100,000 ευρώ. Η χρήση σωματικής βίας χρήζεται απαραίτητη και η χρήση καπνογόνων προαιρετική!

...όποιο διαρκείας και αν πάρετε... enjoy ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να δω τι θα πεις... :Ρ