Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

...Μεταξύ κυριών....

Τι συζητάνε δύο φίλες μεταξύ τους? Για την οικονομική κρίση, την ακρίβεια, την υπογεννητικότητα στους καρχαρίες τίγρεις, το cloud programming και όλα τα σχετικά.... ε? Ναι καλά! Σε ποιον πλανήτη? Στον δικό μας πλανήτη μιλάνε κυρίως για άνδρες... ντάξει λόγω κατάστασης παίζει και το οικονομικό θέμα αλλά κύριο θέμα είναι οι άνδρες, καλώς ή κακώς... και όταν δεν έχεις άνδρα? Τότε? Τι λες?

Νομίζεις μασάει μια γυναίκα να κράξει... μιλήσει ήθελα να πω για τους άνδρες, αν δεν έχει σχέση? ίσα ίσα θα έλεγα.... όταν δεν έχεις, κράζεις πιο πολύ! it's a fact! Έχεις, δεν έχεις σχέση ένα είναι σίγουρο... η παράνοια επικρατεί στη συζήτηση..."Πάχυνα και δεν με πήρε τηλέφωνο?","Λες να αρρώστησε και να έχει να εμφανιστεί 3 εβδομάδες?"...όχι κοπελιά τον πήρανε φαντάρο σε στρατόπεδο στον Άρη και δεν πιάνει εκεί το κινητό! Σοβαρέψου!...Υπάρχει άλλωστε ο νόμος των τριών (ημερών ε! όχι εβδομάδων, ούτε ατόμων....βολικό το τελευταίο...)...Αν δεν σε πάρει σε τρεις μέρες ή όντως είναι στο νοσοκομείο (μα καλά ο άχρηστος, δεν μπορούσε να στείλει ένα μηνυμα με σπασμένο χέρι?) ή απλά είναι "αλλού"...οπότε άστο!

Μια γυναικεία συζήτηση είναι σίγουρα φιλοσοφική... εμ τι? Τσάμπα οι τόσες φιλοσοφικές ερωτήσεις? "Τι έχω και τραβάω όλους τους προβληματικούς?" ...δεν θα απαντήσω... "Είμαι χαζη?"...πάλι δεν θα απαντήσω...."Μου πήγαν όλοι άνδρες?"...βόλτα? και άλλα τέτοια πιασάρικα που τα λέω και γω ώρες ώρες (ω ναι! και γω κοριτσάκι είμαι) που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως η διπλανή σου/ απέναντι σου δεν σου έχει πετάξει το καφέ στο κεφάλι!..Δόξα το Θεό τα "κορίτσια" μου με αγαπάνε..νομίζω! :)  Φταίει που είμαι έξυπνο, αξιαγάπητο και όμορφο πλάσμα (μην δω σχόλιο κάτω την βάψατε!)

Κακά τα ψέματα, αν είσαι τυχερός άνθρωπος και έχεις κοντά σου έστω και έναν καλό φίλο είσαι άρχοντας! όσο χαζές, κοινότυπες ή βαρετές φαίνονται οι "κοριτσίστικες" συζητήσεις τόσο αληθινές είναι...κατά βάθος! όπως και να το κάνεις... η γυναικεία τσαχπινιά υπέρχει παντού (νιαου!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να δω τι θα πεις... :Ρ