Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ζητείται Πρωθυπουργός...... γιαούρτι!

..εκεί που θα όλοι συζητούσαν το υποτιθέμενο δημοψήφισμα (την πατήσαμε όλοι έτσι?), την ψήφο εμπιστοσύνης που δεν θα πάρει ο Παπανδρέου γιατί οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ξύπνησαν (ας γελάσω), για τις επικείμενες εκλογές (Φεβρουάριο μεριά... μάλλον).. τσουπ πάμε σε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ας γελάσω) για την σωτήρια του τόπου! Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έπρεπε να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο Παπανδρέου για να προχωρήσει σε Κυβέρνηση εθνικής... ασυνεννοησίας...εεεε συγνώμη Ενότητας!

Για ποια ενότητα μιλάμε όταν πάμε στην 3η μέρα που συζητάνε για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός?! Ακούγονται ονόματα... το wikipedia έχει αλλάξει από την Πέμπτη ήδη των πρωθυπουργό της χώρας και μεις ακόμη.... φέεεεεετα! 'Οχι ο Παπαδήμος, όχι ο Δήμας, όχι ο Ρουμελιώτης όχι ο δεν ξέρω και γω ποιος! έχω την αίσθηση πως κανένας τους δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός πλέον...

Είναι πολύ παράδοξο να μην θέλει κάποιος να γίνει πρωθυπουργός στην Ελλάδα πάντως για μένα, όταν από μικρή άκουγα από το μπακάλη, το μανάβη, το ταξιτζή "άμα ήμουν εγώ πρωθυπουργός...θα..." και τώρα κανείς δεν θέλει (ή μήπως δεν μπορεί?) να γίνει! και να είμαστε ειλικρινείς... ποιος θα θελε να γίνει πρωθυπουργός γιαούρτι με ημερομηνία λήξης??!?

Προτείνω ο νέος μας Πρωθυπουργός αν γίνεται να μην είναι πάλι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ... ας δοκιμάσουμε και τους τεχνοκράτες... άντε γιατί στο τέλος θα αρχίσω να σκέφτομαι την εκκλησία του Δήμου των αρχαίων Αθηνών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να δω τι θα πεις... :Ρ