Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δημοψήφισμα ή... θάνατος?!?

..και ξαφνικά ο Γιωργάκης (συγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω ποτέ να σε πω Γιώργο!) "ξύπνησε" και θέλει δημοψήφισμά.. Χα! Ας γελάσω! sorry αλλά μόνο τυχαίο δεν μου φαίνεται το Δημοψήφισμα και ο χρόνος που το "αποφάσισε"..

Δεν είναι δυνατό αυτός ο άνθρωπος που όπως και να το κάνει είναι Πρωθυπουργός μια χώρας να μην γνωρίζει τι συνέπειες έχει αυτή η πράξη του (και άντε άμα δεν μπορούσε να το σκεφτεί, έχει τόσους συμβούλους, τόσους ηγέτες συναντά, μην τρελαθούμε κιόλας).. τα Χρηματιστήρια τα έχουν παίξει, τον "μαλώνει" όλη η Ευρώπη και αυτός να είναι τόσο "χαζός" για να το κάνει! 3 πιθανά σενάρια σκέφτηκε το φτωχό σε πολιτικά θέματα (ε?) μυαλό μου...

Σενάριο 1 - Είναι πραγματικά τόσο ηλίθιος που δεν ξέρει τις συνέπειες τον πράξεων του και κάνει ότι του λέει η μαμά Μαργαρίτα, οπότε δεν σχολιάζω άλλο, απλά θα τον στείλω σε άσυλο της Ουγκάντας να έχει όλα το κομφόρ και θα πω ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας με αυτό το ανθρωποειδές...

Σενάριο 2 - Κατάλαβε ότι πλέον λύση γιοκ, οπότε σου λέει κάτσε να πετάξω το μπαλάκι στο λαό για να "αποποιηθώ" τις ευθύνες μου, να μην γίνω ο πιο μισητός και ίσως ανάξιος Πρωθυπουργός της χώρας... toooo late!

Σενάριο 3 - Ακόμη και αυτή η σπασμωδική (είναι όντως?) κίνηση ήταν προσχεδιασμένη από τις μεγάλες δυνάμεις για την "κατάρρευση" της Χώρας μας και όχι μόνο και ο Γιωργάκης σας καλό πιόνι την εκτελεί με περισσό σθένος!

Δεν ξέρω ποιο σενάριο είναι σωστό, ίσως να μην είναι και κανένα αυτά.. είναι απλά οι σκέψεις μου.. αυτό που με προβληματίζει σε κάθε περίπτωση είναι οι συνέπειες όλου αυτού!

Αν ψηφίσουμε λένε ΟΧΙ, τότε φεύγουμε από την, Ευρωζώνη, λέμε αντίο στο ευρώ, και ξεπουλάει τη χώρα μας στους δανειστές (φίλους ή μη ως τώρα)

Αν ψηφίσουμε λένε ΝΑΙ, τότε έρχονται όλοι οι καλοί μας "φίλοι" και μας κατακρεουργούν.

Ουσιαστικά η κίνηση αυτή όντως σημαίνει έξοδος της Ελλάδος από την Ευρωζώνη?.. καλώς η κακώς θεωρώ ότι η χώρα μας δεν μπορεί να σταθεί μόνη της χωρίς συμμάχους.. χωρίς την "μαμά" Ευρώπη μπορείς?.. δεν ξέρω!

Στο τέλος, όπως το κόβω ο μόνος κερδισμένος, τουλάχιστον οικονομικά, θα είναι ο Γιωργάκης που θα πάει να ζήσει σε κανα πύργο κλεισμένος...και το χειρότερο έτσι όπως τα κατάφερε θα ναι κερδισμένος με τις δικές μας ευλογίες! ..Τελικά μήπως δεν είναι και τόσο χαζός???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να δω τι θα πεις... :Ρ