Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

..άμα είσαι... Μαλάκας...

..Η λέξη κλειδί για την ελληνική κοινωνία είναι αδιαμφισβήτητα η λέξη "Μαλάκας"... ακόμη και οι τουρίστες μαζί με το μουσακά, τζατζίκι και το σ'αγαπω μαθαίνουν και τον Μαλάκα... στην αρχή θεωρούν ότι είναι μια φιλική προσφώνηση... και σε κάποιες περιπτώσεις είναι! Εγώ όμως θα σταθώ στον εκ γενετής μαλάκα! αυτόν που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα με την ύπαρξή του!

Πλέον έχει περάσει σε όλους μας η λέξη μαλάκας σαν κάτι συνώνυμο της βλακείας... εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι παραπάνω.. Διάβασα και τον παρακάτω ορισμό και τον βρίσκω αρκετά κάλο:
Η λέξη μαλάκας χρησιμοποιείται μερικές φορές για να ορίσει το άτομο που χωρίς να χρησιμοποιεί την κοινή λογική επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τα ίδια λάθη ενώ ταυτοχρόνως διατηρεί στο ακέραιο την αίσθηση ότι είναι σωστός και ανάλογη, πιθανώς προσβλητική, συμπεριφορά.

Όταν είσαι λοιπόν μαλάκας εκ γενετής θα έχεις τέτοια συμπεριφορά πάντα, δεν θα σε νοιάζει και δεν πρόκειται να αλλάξεις και ποτέ, γιατί πάνω από όλα δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι μαλάκας βρε αδερφέ!
To θέμα είναι ότι δεν πρέπει να τα βάλεις με μαλάκα... όπως και να το κάνεις... χαμένος... ο μόνος τρόπος για να τον νικήσεις είναι να γίνεις και συ μαλάκας! οπότε άστο....

Για αυτό και εγώ απλά θα σε αγνοώ!!!!....ΜΑΛΑΚΑ!

ΥΓ. Η φωτό που βρήκα, απλά τα σπάει!

Η Μαλακία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να δω τι θα πεις... :Ρ